Sunday Sunday

gif maker
Har haft en jätte härligt helg som jag bland annat har spenderat med mina vänner! Vi gjorde tre rättersmiddag och det blev mycket prat, haha. Måste göras om snart! Nu ska jag fortsätta med att titta på wallander och sen blir det läggdags, snart är det en ny vecka - ny start!


I wanna be blown away

Her head on his shoulder
they walk down the hall
I'm left to wonder will I
ever fall in love
And where is he now..


Tips!

Ett litet tips är att te.x. efter skolan då du är jätte hungrig och du har tröttnat på äta macka hela tiden..
Då kan du göra banansmoothie! Det är jätte lätt,väldigt gott och mättande.
Du tar bara vaniljyoughurt (brukar ha verum's vaniljyoughurt), lite mjölk och lägger i lite banan och sen mixar du det så det blir en smoothie! Väldigt gott. ♥

22 Januari 2012

Söndag alltså, vilket betyder måndag imorgon! Känns faktiskt inte alls så jobbigt med att börja en ny vecka imorgon. Känner mig ganska utvilad ändå, tillbringade min lördagskväll hos saknade Amalia, vi bakade, tittade på gladiatorerna, drack chailatte (mums) och tittade på Sune's jul, helt underbart bra! Håkan är ju bara för söt.
Sen ikväll har jag faktiskt gjort lite svenska och senare ikväll är det nog tv:n som gäller!

Maria Montazami

Haha, hur härlig som helst!

Klick..

Följ min blogg med Bloglovin


But at the time it didn't mean a thing

I'm not the type to get my heart broken
I'm not the type to get upset and cry
Cuz I never leave my heart open
Never hurts me to say goodbye

Ibland vet jag inte alls vilken väg jag ska gå.


Matteprov imorgon, känner mig inte alls taggad. Men har iallafall pluggat på en del och jag hoppas att det ska vara till någon nytta! Ikväll har jag tagit en varm dusch, skönt efter en kall dag.. Sen hade jag tänkt titta på idrottsgalan som börjar klockan 8. Hugs.


Hejhej!

Tänkte börja blogga här och vi får väl se hur det går! Jag heter iallafall Frida som man kanske ser på bloggnamnet. Jag går första året på gymnasiet, ett estetiskt program med inriktning textil och design. I bloggen kommer jag bland annat lägga upp bilder och skriva en del av min vardag. Ni får väl helt enkelt se vad som dyker upp i min blogg! kramiiis. 


RSS 2.0