Söndagsmys

Hallooo.. Idag har det varit en härlig dag med firande för både mamma och mormor! Sedan har jag varit och spelat match som tyvärr slutade i förlust, kände att det inte gick så bra för mig. Men får se till att bli bättre nästan gång!
Nu ikväll har jag tagit det lugnt, haft lite söndagsmys framför tvn tillsammans med en skål med jorgubbar och glass. Nu tänkte jag gå och lägga mig för att jag ska orka morgondagen.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ♥

SVERIGE!

Efter solsken kommer regn.

Min dag började med idrott där vi hade bad, inte alls taggad men när jag väl började simma var det rätt så kul.
Det har ju varit super härligt väder ute, det känns nästan som att man är utomlands när det är så varmt i luften. Riktigt skönt fast jag valde helt fel kläder idag, svettades som en galning när jag gick till skolan. Fick iallafall sluta tidigare idag så jag cyklade hem och sedan vidare igen för att köpa morsdagspresent och en vit tröja som jag ska trycka på. Blev också ett par solglasögon för mina andra solglasögon är borta och sedan blev det lite annat också! ♥

There's just one life to live and there's no time to waste

Igår fick jag mitt skriftliga matte nationella avklarat, hoppas bara detta går bra nu!
Nu börjar det nästan kännas som sommar för igår satt jag ute och solade men idag blev det en liten kontrast när jag satte på mig vinterjackan på morgonen. Dock blev det väldigt varmt när jag cyklade hem. Nu har det faktiskt hunnit bli sol ute men just nu behöver mitt rum en rejäl städning. Så nu blir det att sätta på musik, byta till lite bekvämare kläder och börja städa!

Långhelg ♥

Idag har det varit en fin solig dag så passade då på att inviga min nya vår jacka. Riktigt skönt, hoppas bara detta håller i sig. Känner mig mycket piggare och gladare nu när solen har visat sig.
Min morgon började med engelska nationella, uhuh.. Har ingen anning om hur det gick, får väl helt enkelt se det sen.
Efter det jobbade jag och Hanna med våran sugrörs biosalong, faktiskt väldigt kul och inte nog med det, vi ska nämligen försöka oss på att göra Leonardo dicaprio på filmduken! ohohooo..
Slutade lite tidigare idag också och när jag kom hem hade vi besök av Johan och Sara så vi åkte och köpte glass i det fina vädret.
Nyss har jag varit ute och sprungit ca 8km, kändes inte så mycket i benen när jag sprang men när jag kom fram var mina ben som spagetti, haha.
Har ju lång helg nu också, vilket känns underbart! Ska verkligen njuta även fast jag har prov jag ska plugga till.

Godmorgon!

Äntligen hittade jag videon som jag har letat efter. Minns att jag tittade på den för ett år sen men kom aldrig på vad den hette. Så hima rolig! haha.

Monday tomorrow, goodnight

Idag har det varit en härlig dag! Fick sovmorgon=bra humör, sen kom Hugo förbi så har busat med han ett tag(alltid go och glad). Har även pluggat matte, det är ju matte nationella snart så dax att börja träna i tid. Min kväll avslutades med en promenad och fotbad framför tvn. Godnatt ♥

Myslördag

Trött litet busfrö som har varit och burit en massa saker i munnen från grannen och in till vårat hus. Ibland undrar jag vad jag har för katter, haha.

Madde shorts

Var ute och gick en promenad tidigare idag och inte är det sommarväder ute ännu, men ändå känner jag mig väldigt sugen på att köpa ett par jeans shorts. Klickade mig in på gina tricot's hemsida och hitta dessa för 399,- . Skulle inte sitta helt fel med dem lila. ♥

I hope you always find a reason to smile.

Hallå! Nu är det äntligen helg och gud så skönt att få vila ut sig lite. Fick sluta tidigt idag också, så jag har hunnit städa upp en massa kläder och damm i mitt rum. Härligt att få det bort gjort och sen ska jag försöka hinna med skolarbeten som ska vara klara innan sommarlovet. HOHO, kom på nu att det bara är en månad kvar ju! ♥

Are hiding from me, yeah? Somewhere in the crowd

Har precis kommit hem från den regniga fotbollsträningen. Den var riktigt kul men att springa och plaska i pölar var mindre kul. Men nu tänkte jag iallafall ta en varm bastu och sen väntas hockey!

Would you like you, if you met you?


Free day

Min helg har varit väldigt mysig med födelsedagsfirande(en massa fika, haha) ätit god mat och sorterat en massa knappar och trådar till mitt sy rum. Nu måste jag börja träna på att sy!
Ikväll ska jag krypa ner i soffan och njuta av den sista dagen på veckan och plocka fram badkläder, för imorgon är det bad som står på schemat.

Welcome May!

Sitter just nu och sorterar lite knappar, trådar och nålar i mitt nya sy rum! Det ska bli så kul när allt är klart, då kommer jag vara mycket mer motiverad på att sy.

Stay in this moment


Valborg

Igår var det alltså valborg som jag firade med mina vänner, Johanna, Issa och Josefin. Vi åt trerätters, gick till majbrasan(om man nu kan kalla den lilla högen för majbrasa), dansade som galningar till ett tv-spel, tittade på film - alltså en riktig härlig kväll!
På dagen var jag hos frisören, klippte bort mina trasiga toppar och klippte även upp håret mer! Hon fixade även så jag fick en massa lockar i håret, tog en stund innan allt mitt hår blev lockat men det var det värt!

RSS 2.0