My day Frida(y)

Har haft fullt upp nästan hela veckan! Svenska Nationella talet har tagit upp nästan all min tid, men riktigt skönt att ha fått gjort bort det och idrottsläxan för den delen! :) Det ska bli oerhört skönt med helg nu, kanske inte riktigt sova ut men rolig helg kommer det bli iallafall! För ikväll kommer Josefine hit, har inte träffat hon pålänge och imorgon så ska vi åka till Sundsvall för att shoppa, woho. ♥ Galet taggad!!
Förresten så såg jag en modevisning igår som treorna på skolan gjort, jätte fina kläder med olika teman som Titanic och Star wars. Åh vad jag längtar tills vi får göra en, alltså om 2 år!
Nu ska jag börja leta fram lite träningskläder för att sedan åka till fotbollsträningen! Bild från förra året.

Söndaag..


Snart påbörjas det en ny vecka, med inlämningar och redovisningar..


Time for dinner!

Göra middag tillsammans med bra musik, helt okej ♥

Everyway that i can

Hallå! Sitter just nu och lyssnar på gamla eurovision song contest låtar på hög volym, man får ju passa på när man är själv hemma. Känns väldigt skönt att bara sitta och slappa ikväll efter att ha varit på fotbollsträningen och efter skolveckan som har varit ganska trög. Så imorgon ska jag äntligen få sova ut, så himla skönt! Sen ska jag också hinna med att skriva på mitt tal till svenska nationella, uhh..
Någon som minns den här låten? Minns att det var min favoritlåt och drömde om att ha en likadan klänning med långa band, haha.

Solen skiner och (inga sura miner)

Gud vilket härligt väder det har varit idag, känns riktigt bra att se när snön tinar bort. Nu längtar jag som en galning till sommaren!
Kom hem runt klockan 3 från skolan och jag har försökt att somna, men det går verkligen inte.. Är trött fast har ändå svårt att somna. Det kan vara stressen som ligger bakom det också. Har en hel del skolarbeten som det skulle vara bra om jag började med nu, men har inte orken för att göra det nu. Menmen, jag får väl se hur det blir!
Piggar upp inlägget med en sommarbild, ge mig sommar! ♥

Just nu..


Se vad roligt vi har i bildsalen, vi kanske inte får så mycket gjort men kul har vi!


Dundundunduuuuun.

Godkväll! Är riktigt trött nu kan jag säga haha, fysen var väldigt jobbig men behövlig! Måste börja träna på riktigt nu, ska försöka ta mig ut och springa någon dag också. Men nu ska jag gå ner och ta något att fika och fortsätta att titta på familjen annorlunda! Godnatt

Run away

Dags för en nya vecka, varför ska helgerna gå så fort? .. Fast måndagen har varit riktigt bra ändå och veckan kommer inte vara så jobbig eftersom vi har utvecklingsdagar tisdag och onsdag, och där kan man jobba med saker man inte hunnit klart med. Vilket jag behöver! Annars idag har jag gått runt och nynnat på låten nedanför, tycker ni borde lyssna på den!
Sen efter maten ska jag bege mig till fysträningen, kramis. ♥

Den här härliga låten lyssnar jag på nu..


haha, så härlig!


I need it in my life


Heart is pumping the beat

Hade en riktig härlig fredag igår, blev bara lite stressigt när jag skulle hinna duscha, äta, packa efter jag hade varit på träningen. Men jag han iallafall och jag, Johanna och Josefin klev av på rätt busshållsplats där vi skulle vara. Inte lätt när man inte har varit kring så många områden i Umeå.
Sen idag gick vi på en liten fotopromenad, dock fotade jag inget. Känner mig ganska lat, höhö.

Dream it, wish it - Do it!

Hallåj allihopa! Ikväll har jag varit ute på en härlig kvällspromenad och snart tänkte jag fixa något varmt att dricka. Troligtvis blir det lite óboy och min dag kommer avslutas med tv tittande! kramis

Turn up the music

Snart ska jag äta go' middag och sen blir det att titta på finalen i melodifestivalen, HEJA LOREEN! ♥

Om du inte har sett, måste du se!


I know this moment will be over


Sportlovet är äntligen här!

Kan faktiskt inte riktigt fatta att det (äntligen!) är sportlov nu, skönt ska det bli iallafall! Min dag började med att gymma på skolan, vi körde ganska hårt kring armarna, axlarna och ryggen så skakade jätte mycket efteråt, haha. Därefter var det alltså naturkunskapsprov, uh. Har ingen anning om hur det gick, vill nästan inte veta men behöver inte tänka på det nu under lovet iallafall. Sen slutligen skulle vi ha matte prov men ingen lärare kom, syynd.. Så fick sluta tidigare, ye.
Snart hoppas jag på att middagen är klar, eftersom jag nyss varit och tränat fotboll och det finns en del saker jag kan förbättra bland annat konditionen.
Jag hoppas ni har haft en bra dag och att ni får ett bra slut på eran dag, kram! ♥

Vi kommer aldrig högre än såhär

Godmorgon! Alldeles snart ska jag åka iväg till skolan, får ju sportlov idag. Woho! Men innan jag kan börja tänka på sportlov måste jag göra naturkunskapsprovet först! Ahh, hoppas hoppas det kommer saker jag verkligen har pluggat på. Hoppas ni får en bra dag, kram!

RSS 2.0