All around the world

Halloj! Just nu mår jag väldigt bra för jag har börjat planerat in roliga aktiviteter under sommaren! Dessutom har jag bara 1 arbetsdag kvar så efter måndagen blir jag fri, så hääärligt och ikväll kommer saknade Issa hit. Vi har planerat en filmkväll med en masssa gott, inte dåligt! Ha en bra lördag. ♥

Älskar sommaren!

Jobbar 8 dagar till sen är jag fri! 

Sommarlov!

Hur härligt som helst, äntligen! Dock har vårterminen bara sprungit förbi, kändes nästan som att det var jullov nyss? Hur som helst är det väldigt skönt och jag hoppas att sommaren kommer bli bäst! Jag är jätte sugen på att åka bort från Umeå, kanske Göteborg? Det skulle inte vara helt fel. Ha en bra dag!

Loppis

Idag hade vi väldigt tur med vädret, trodde flera gånger att de mörka molnen skulle komma till loppisen. Hade verkligen inte blivit kul om det skulle börja regna som det stod på sidan yr. Fick iallafall några saker sålda, inte så mycket men känns skönt att få bort lite och att bli lite rikare, haha.
Ikväll har jag bakat tigerkaka som jag ska ta med mig imorgon då våran klass och 2orna ska sitta i en park och fika. Mysigt om det blir fint väder! Har nte alls så jobbiga skoldagar jag har framöver för på tisdag är det skolavslutning. Woho!

Liten tur till Lycksele

Åkte till Lycksele tidigt på morgonen så inte blev det mycket sovmorgon idag inte, haha. Nemen satt med täcke och kudde i bilen så jag kunde sova en stund iallafall. Först stannade vi på dollarstore så jag passade på att köpa lite tuggummi och sånt. Sen åkte vi till farmor för att fira för att hon fyller år idag! Kan ju säga att man inte går hungrig därifrån.
Nu ska jag fortsätta med att fixa iordning för loppisen imorgon, jag hoppas innerligt att det inte regnar imorgon!

Leopard

Nu äntligen är det slut på de långa skoldagarna, nu återstår det endast 1 vanlig dag i skolan men med bara 1 lektion! Hade studiebesök idag på en designhögskola så på vägen tillbaka till skolan han jag en sväng på H&M. Köpte mig en väldigt fint skjortlinne med leopardmönster, älskar leopard mönster ♥

Sveriges nationaldag

Halloj halloj! Sov över hos Amalia igår, gud vad har jag saknat henne! Jag tog cykeln och cyklade till henne igår kväll och när jag kom till henne gick vi på en promenad men det blev lite längre än vad vi hade tänkt oss. Vi gick 9km nästan 1 mil, gosh vad trötta vi var när vi kom hem till henne. Det var nästan så att vi inte kunde gå sista biten så inte var det något problem med att somna senare.
Min dag började bra, vi åkte och tittade kosläpp när de söta kossorna äntligen får komma ut. Men när jag kom hem var jag tvungen att sätta igång med att plugga, har suttit och skrivit från klockan 1 till klockan 6. Är helt död i huvudet nu men ska försöka komma på något mer att skriva och sen blir det godnatt för mig.
Ser helt borta ut de 3 första bilderna.. Fattade inte riktigt att den tog flera bilder haha.

Glossybox, Blossom by Blossom

För några dagar sen fick jag min efterlängtade glossybox! Blir alltid så ivrig och glad när den kommer och det blir ju som en överaskning när man öppnar lådan. Jag har ingen anning om vad det kan för produkter i boxen så det är väldigt spännande.
I maj's glossybox var temat blommor och jag fick en rougeborste, mineralrouge, läppenna, handkräm, body lotion och ett parfymprov. Blev väldigt nöjd för vissa produkter luktar hur gott som helst. Parfymen luktar väldigt gott och kanske blir det att jag köper den någongång. Läppennan är något jag vanligtvis inte använder alls men nu får jag se till att pröva denna.

Sjukis ..

Har varit sjuk i några dagar och har inte gjort något alls, förutom att sova, äta och titta på tv. Har nästan ingen alls ork att göra något men jag hoppas att jag frisknar till nu till helgen. Det känns iallafall som att det håller på att bli bättre. Har fått lite mer energi så jag orkade göra mig ett par våfflor, super gott!

Detta får lindra min hals just nu..

RSS 2.0