Pink grapefruit

Var ute och sprang för någon timme sen i det otroligt fina vädret, nu går det mot rätt riktning! Så nu tänkte jag ta mig en dusch och använda mig av den här scrubben som jag har fått av Amalia. Luktar så himla gott!

Vår ♥


Fredagsmys!

Min kväll har varit myyyyyys!

Sjåhåå

Nu är äntligen Nk läxan inlämnad, riktigt skönt och dessutom har jag en extra lång helg! Ledig till på onsdag, känns nästan som ett litet lov. Klagar inte iallafall!
Ikväll ska jag iväg till Josefin där det härliga gänget kommer vara ikväll. Vi kommer beställa pizza, mysa och titta på någon serie eller film. Härligt efter all denna stress där inlämningarna ska in en speciell tid, nu ska jag lägga bort allting och bara ta det lugnt.


Från en dag i skolan.


HAHA.

'' Tryck på knappen för att få lite action ''

...

Det var längesen jag grät så här mycket - och ja, jag har sett Titanic igen..

New


Luffarsnus med russin

Min morgon började med en spring tur runt älven med Rebecka och Issa. Väldigt härligt när solen började titta fram också! Nästa lektion var Naturkunskap och därefter Matte. Vi fick även sluta tidigare så gick på stan en stund och har precis kommit hem.
Har gjort luffarsnus(haha så fult namn) med russin och nu tänkte jag sätta igång tvn och njuta av att det äntligen är helg. ♥
Luffarsnus = havre, sirap och socker sen steker man det. Gott!

Tröjan du hatar

Dagen har varit helt okej! På morgonen fick vi jobba med våra skjortor som ska bli klar inom några veckor, gosh! Får inte bli allt för stressad nu för då kommer ingenting gå, haha. Men efter det var det lunch och sen svenska där vi inte gjorde något speciellt för nästa vecka är det svenska nationella.
Nu tänkte jag städa upp lite i mitt rum och lyssna på bra musik!

Mer snö.

Snöstrom ute, gosh. Känns som att jag bara pratar om väder haha, men nu hade jag iallafall lite hopp om att sommaren var på väg. Igår var det vår och nu vinter.
Har sprungit och prövat en massa kläder som jag helt glömt bort, snart blir det dags för rensning i garderoben! Har även tittat på en massa kläder som jag mer än gärna skulle vilja ha i garderoben just nu, men det får vänta för just nu är min plånbok rätt så tom. Nu tänkte jag fortsätta med att titta på hockey.
Bild från februari, dock ser det nästan likadant ut.

Springtur

Härligt väder det är ute, så himla härligt! Cyklade till skolan idag och det känns nästan som att det går mot rätt årstid. Dagen tycker jag har gått väldigt fort, fick sluta tidigare och då satt jag på skolan och gjorde klart mitt tränings schema som jag ska ha användning för i 3 veckor framöver. La till några extra löppass så nu är jag tvungen att åka ut och springa. Var faktiskt nyss ute på en springtur, hjälp vad konditionen måste förbättras. Nu ska det verkligen bli av, det är ju så lätt att prata om saker man ska göra, men det är svårare ett komma till skott någon gång. Så nu!

Seriöst, jag döööööööööööööör ♥

Leonardo Dicaprio - leonardo-dicaprio photo
SNYGGASTSE MÄNNISKAN PÅ JORDEN. ♥

Sista dagen på veckan

Sista dagen innan skolan börjar, känns lite sådär faktiskt. Hade gärna haft en vecka's lov till men det ska ändå bli kul att få träffa alla igen! Är mer en nöjd över mitt påsklov iallafall, har varit i fjällen och bott några dagar hos Linnéa, vi lagade middagar, åt en massa gott, diskuterade nästan allt om filmen titanic, tittade på film och sydde lite grann. Riktigt mysigt!
Ikväll ska jag nog titta på lite hockey beroende på hur intressant det blir sen funderar jag på att se en brittisk dokumentär om Titanic som börjar 0.25 i natt, får se om jag orkar hålla ögonen öppna. Har blivit helt beroende av titanic på sista tiden, ju mer fakta jag läser desto mer intressant blir det.

So many answers I can't find, I wish i could turn back the time.

Gud vilket tråkigt väder det är ute! Regn och slask överallt, hur var det nu med våren?..
Idag blir det bara att stanna inomhus och mysa ner sig i myskläderna, kanske blir det att se Titanic igen. ♥

100år sedan..

Så kolliderade Titanic med ett isberg och sjönk till atlantens botten. Tänker på alla dem som var ombord på Titanic, vilken skräck och vilken panik! Går nästan inte att tänka på något annat.. Så hemskt!
Bild från google.

Titanic 3D

Heeej! Klev upp ganska tidigt idag för ska till stan med Linnéa klockan elva, vi ska nämligen köpa lite tyger som vi sedan ska sy i de kommande dagarna och jag ska sova över där till på lördag, kommer bli riktigt kul! Sen klockan två ska vi gå på bio och se Titanic, aaaah. Är lite rädd för att jag ska sitta där och stor böla. Tycker det är rätt så jobbigt med sorliga filmer, får alltid en klump i halsen men jag måste bara se Titanic i 3D.

Påsk

Har haft en super skön påskhelg i fjällen med mycket solande! Vi hade väldigt tur med vädret så just nu ser jag lite ut som en röd tomat, man får väl inte så jätte fin bränna när man bara har solat ansiktet, haha. Har pimplat en hel del också men dock blev det bara två små bebis fiskar. Har även kört skoter i Issa's stuga, det var verkligen perfekt väder med solnedgång! Här är en del bilder från fjällen.

I'm gonna li-li-live my life.


Balsamspray

Kändes inte helt fel att komma hem med ett paket på bordet som var till mig. Woho! I vintras var jag med i ett antal tävlingar och yes, det gav resultat! Ska bli roligt att testa en ny produkt och se hur den funkar.
Hela kvällen har jag ägnat mig åt att packa till fjällen, imorgon åker jag och firar påsken i stugan. Ska blir riktigt skönt, behöver verkligen åka bort en stund. Har varit väldigt trött i skolan så det blir skönt att vila upp sig lite!
GLAD PÅSK

Glossybox ♥

Fick min första Glossy box i fredags! Så glaaaad!! För er som inte vet vad glossy box är , är att man får en box hem till sig varje månad med nya skönhetsprodukter en del som inte har kommit till Sverige. Boxen kostar 139,- varje månad och man kan prenumerera. Nu får man verkligen chansen att pröva på olika produkter, en del kommer i test size och en del i full-size.
Boxen för mars var temat Back to Nature, vilket betyder att de flesta av produkterna har naturliga ingredienser.
Detta fick jag i mitt paket! (alla får inte likadana produkter i boxarna, för de försöker anpassa innehållet till en)
1. L'OCCITANE - En handkräm som innehåller honung, sötmandelsextrakt blandat med svag jasmin.
2. FRUIT GORILLA & FRIENDS - Vårdande ecocertifierande läppbalsam. För var tusende såld produkt adopteras en föräldralös gorilla genom The Dian Fossey Gorilla Fund International. (full-size)
3. MÁDARA ECOCOSMETICS - Fuktgivande och uppfriskande kroppslotion. Tillför fukt och näring i form av naturliga växtvitaminer, mineraler, bioflavonoider och andra biologiskt aktiva ämnen.
4. MÁDARA ECOCOSMETICS - Stimulerar hudens ämnesomsättning och elasticitet samt gör att huden bibehåller sin fasthet. Innehåller algestrakt, havtorn, hästkastanj och åkerfräken.
5. MARIA NILLA - En svensk vårdande hårolja rik på omättade fettsyror som mjukgör, återfuktar och stärker håret. Absorberar snabbt och gör håret smidigt och glansigt utan att bli fett. (full-size)
Blev nöjd över alla produkterna och har prövat en del och de sköter sig utmärkt med beskrivningen. ♥

RSS 2.0