Glossybox ♥

Fick min första Glossy box i fredags! Så glaaaad!! För er som inte vet vad glossy box är , är att man får en box hem till sig varje månad med nya skönhetsprodukter en del som inte har kommit till Sverige. Boxen kostar 139,- varje månad och man kan prenumerera. Nu får man verkligen chansen att pröva på olika produkter, en del kommer i test size och en del i full-size.
Boxen för mars var temat Back to Nature, vilket betyder att de flesta av produkterna har naturliga ingredienser.
Detta fick jag i mitt paket! (alla får inte likadana produkter i boxarna, för de försöker anpassa innehållet till en)
1. L'OCCITANE - En handkräm som innehåller honung, sötmandelsextrakt blandat med svag jasmin.
2. FRUIT GORILLA & FRIENDS - Vårdande ecocertifierande läppbalsam. För var tusende såld produkt adopteras en föräldralös gorilla genom The Dian Fossey Gorilla Fund International. (full-size)
3. MÁDARA ECOCOSMETICS - Fuktgivande och uppfriskande kroppslotion. Tillför fukt och näring i form av naturliga växtvitaminer, mineraler, bioflavonoider och andra biologiskt aktiva ämnen.
4. MÁDARA ECOCOSMETICS - Stimulerar hudens ämnesomsättning och elasticitet samt gör att huden bibehåller sin fasthet. Innehåller algestrakt, havtorn, hästkastanj och åkerfräken.
5. MARIA NILLA - En svensk vårdande hårolja rik på omättade fettsyror som mjukgör, återfuktar och stärker håret. Absorberar snabbt och gör håret smidigt och glansigt utan att bli fett. (full-size)
Blev nöjd över alla produkterna och har prövat en del och de sköter sig utmärkt med beskrivningen. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0